Autohuur op Curacao

Curacao ontdekken!

Wilt u het meeste uit uw vakantie halen, dan kiest u uiteraard voor autohuur op Curacao. Op die manier kunt u alle plekken bezoeken die echt de moeite waard zijn op het eiland. Dankzij autohuur Curacao is het Christoffelpark altijd dichtbij, net als de grotten van Hato en landhuis Chobolobo. U kunt er ook voor kiezen om de zoutpannen van Jan Kock te bezoeken, een overblijfsel uit de tijd van de West-Indische Compagnie (de tegenhanger van de VOC).

Autohuur Curacao maakt het mogelijk om alle plekken te bezoeken op het eiland, ook de plekken waar niet alle toeristen komen. Dat geeft u de mogelijkheid om een unieke vakantie te beleven, tegen aantrekkelijke prijzen. Zeker wanneer een allriskverzekering voor een huurauto nog geen €10,- kost!

 

autohuur curacao

Autohuur Curacao, auto’s in alle maten

Niets is zo vervelend als een huurauto die niet aan uw eisen voldoet tijdens uw vakantie. Daarom hebben wij drie verschillende types, zodat alle vakantiegangers de grootte kunnen kiezen die bij hen past. In de compacte categorie hebben we een Hyundai Grand I10 klaarstaan, een auto uit de miniklasse van Hyundai die vooral om zijn zuinigheid geprezen wordt.

In de iets grotere klasse hebben we twee verschillende huurwagens klaarstaan voor autohuur Curacao. Dit zijn de Chevrolet Sonic en de Hyundai Accent, twee modellen die bekendstaan om hun comfort en de ruimte. Is dat niet groot genoeg, of heeft u plannen om extremer terrein te verkennen, dan staat de Ford Egde voor u klaar, een SUV die geschikt is voor het zware werk.

Alle huurauto’s kunnen voorzien worden van een kinderstoel. Hier rekenen we uiteraard geen extra kosten voor, we willen vooral dat u de gemakken van een vakantie op Curacao kunt ervaren dankzij autohuur op Curacao. Een allriskverzekering kost slechts $10 per dag, zodat u zich tijdens het rijden ook geen zorgen hoeft te maken over een eventueel ongelukje.

De gemakken van autohuur op Curacao

De gemakken van autohuur Curacao zijn bekend: Altijd mobiel, altijd in staat om de meest afgelegen plekken te bezoeken, in staat om uw eigen plannen te maken en gemakkelijk om boodschappen of andere dingen mee te nemen. Maar bij ons worden de voordelen nog groter. Zo betaalt u geen borgsom, en kunt u gewoon met pin, creditcard of cashgeld afrekenen bij ons. Geen lastig gedoe met vreemde transacties en borgbetalingen die vervolgens verrekend moeten worden. U kiest een auto en u kunt direct aan uw vakantie beginnen. Hier een duidelijk artikel over de verkeersregels op Curacao.

Autohuur Curacao begint bij ons waar u wilt beginnen. U kunt ervoor kiezen om de auto op te halen bij het vliegveld, maar we kunnen de auto ook bij het hotel of appartement laten plaatsen wanneer u al vervoer heeft naar uw vakantiebestemming. Aan het einde van uw vakantie laat u de auto achter op het vliegveld en uw ervaringen met autohuur Curacao zijn ten einde gekomen, hopelijk na een prettige vakantie met veel vrijheid. Een auto huren op Curacao  is geen overdreven luxe, het is een manier om echt vakantie te hebben.