Autoverhuur Curacao

 Maak uw vakantie uniek!

Er zijn veel redenen om te kiezen voor autoverhuur op Curacao. De meest genoemde reden is het zelf kunnen maken van een planning. U bepaalt zelf of u naar Willemstad gaat, of een wat meer afgelegen strand voor iets meer ruimte en privacy. Voor veel mensen is er nu een nieuwe reden: Autoverhuur Curacao maakt het mogelijk om een unieke vakantie te hebben op het eiland.

De plekken waar alle toeristen gemakkelijk kunnen komen, zijn standaard geworden. Dankzij autoverhuur Curacao kunt u naar plekken waar niet alle mensen al geweest zijn. Dat maakt het niet alleen unieker, het is ook een stuk interessanter. Zo heeft u na uw vakantie veel verhalen, zelfs voor de mensen die al op Curacao geweest zijn.

autoverhuur curacao

Genieten van uw vakantie met autoverhuur op Curacao

Geen lange afstanden te voet af moeten leggen, nooit hoeven te wachten op het openbaar vervoer of een taxi. Dat is het gemak van autoverhuur op Curacao. Bij ons worden die gemakken nog verder uitgebreid. Wij rekenen geen borg, u hoeft geen geld achter te laten en er hoeft niet een bepaald bedrag op uw creditcard te staan alvorens u met de huurauto weg kunt rijden. Dat maakt het niet alleen makkelijker, het voelt ook meer vertrouwd.

Daarnaast denken we graag met u mee. Is er een kinderstoel nodig voor de kleinere kinderen zodat deze ook gewoon veilig mee kunnen in een auto van een autoverhuur op Curacao, dan regelen we dit graag voor u zonder dat dit op de bon komt te staan. Daarnaast begrijpen we dat u de auto op een bepaalde plek wilt hebben. Heeft u vervoer van de luchthaven naar uw appartement of hotel, dan zorgen wij dat de auto daar voor u staat wanneer u aankomt. Heeft u geen vervoer, dan zorgen we ervoor dat de auto van uw keuze op de luchthaven opgehaald kan worden. Dat maakt het een stuk makkelijker om naar de vakantiebestemming te komen!

Verschillende auto’s bij autoverhuur op Curacao

Al onze auto’s zijn goed verzorgd en onderhouden. We hebben een compacte miniklasse voor de mensen die niet veel ruimte nodig hebben en die zuinig willen rijden, dat is de Hyundai Grand I10. Voor de mensen die wat meer ruimte en comfort nodig hebben, zoals mensen met een grotere lengte, hebben we de Chrevolet Sonic en de Hyundai Accent klaarstaan. Op zoek naar echt afgelegen gebieden en wilt u zeker dat de auto van autohuur Curacao dit aankan, kiest u dan voor de robuuste crossover SUV van Ford, de Edge.

Autoverhuur op Curacao maakt ontdekkingsreizen mogelijk

Een unieke vakantie met alle gemakken van een eigen auto, en een allriskverzekering van $10 per dag om zorgeloos te kunnen rijden. Maar vooral de mogelijkheden om de plekken te ontdekken die nog niet op alle websites staan, en bestemmingen aan te doen die nog niet door vrienden bezocht zijn. Dankzij autoverhuur op Curacao kunt u foto’s plaatsen op Facebook zonder dat iedereen dit direct herkent als Curacao!