Goedkoop auto huren Curacao

De vakantie naar Curacao is een feit. Tickets en het verblijf zijn geregeld. Nu nog een auto om het tropische eiland Curacao goed te verkennen. Wij hebben auto’s in verschillende prijsklasses. Van het goedkoop auto huren van een budget auto naar een luxe suv. Het is allemaal mogelijk via ons.

Verschillende klasse auto’s.Van goedkoop auto huren Curacao tot een luxe suv. Alles is mogelijk.

We hebben auto’s beschikbaar in diverse prijzen. Van een kleinere auto tot een SUV. Allemaal voorzien van airco en WA verzekering. Als extra opties bieden wij aan een all risk verzekering, extra bestuurder, kinderstoel of afkoop eigen risico.

Levering van de auto. Wij leveren de auto en checken de goedkope auto bij u af in Curacao.

We halen je op. Op locatie en brengen we u gratis direct naar de goedkoop auto huren Curacao. We geven nog uitleg en checken de huurauto in. Dan kunt het hele eiland rondtoeren in Curacao.

Goedkoop auto huren Curacao. Hoe werkt het?

Via onze website kunt u direct zien welke auto’s wij beschikbaar hebben. Via het rekenmenu kunt u alle extra opties zelf selecteren. U ziet precies wat de huur van de auto bedraagt. Zodra u alle gegevens heeft u ingevuld en verzonden zullen wij binnen 24 uur contact met u opnemen over de reservering.

Daarna ontvangt u van ons een factuur. Deze kunt u oa betalen iDeal om de huurauto te betalen. Kiest u voor de aanbetaling en restant bij incheck van de auto. Dat is ook natuurlijk ook mogelijk. Let wel op dat direct betalen goedkoper is voor u. Dit om een goedkoop auto huren Curacao. De meeste mensen kiezen op Google voor goedkoop auto huren Curacao. Wij zijn de juiste partner. Wij regelen voor onze klanten altijd een goedkoop auto huren Curacao.

Minimale leeftijd om een auto te huren. Bij ons mag je ook onder de 23 jaar een goedkoop auto huren Curacao

Bij de meeste carrentals is de minimale leeftijd van de bestuurder 23 jaar en ouder. Wij kunnen ook een goedkoop auto huren Curacao voor 21 en 22 jarige vakantiegangers. Geeft dit wel vooraf aan. Wij kunnen je een passend voorstel doen.

Heeft u toch liever contact telefonisch of via whatsapp? Voor een goedkoop auto huren Curacao staan wij u graag ook te woord

Sommige vakantiegangers hebben liever persoonlijk contact. Ook dat is voor ons geen probleem. Onze carrental kan je op elke manier te woord staan. Wij hebben ook nog altijd een Nederlands nummer waar u ons WhatsApp berichten op kunt sturen.

Eigen risico en borg

Zoals bij alle carrentals bij goedkoop auto huren Curacao vragen wij ook een waarborgsom. Deze borg is van 23 jaar en ouder $571,-  bij 21 en 22 jaar $850,-. Dit bedrag blokkeren wij op je creditcard als autorisatie. Bij het inleveren van de auto gaan we dit bedrag deblokkeren op uw kaart. Indien je geen creditcard bezit kunt u het bedrag ook per pin betalen.

Heeft u nog tips nodig om de tour compleet te maken met uw goedkoop auto huren Curacao

Wij hebben voor u een hele lijst met activiteiten om te doen. Van het bezoeken van een leuk strand tot sportieve activiteiten. Wij adviseren u graag met uw goedkoop auto huren Curacao.

Vakantie is voorbij. De huurauto komen wij weer ophalen

Bij aflevering van de auto spreken we de einddatum en tijdstip af om de auto op te halen. Waarschijnlijk halen wij deze op bij uw accommodatie. Het resort of hotel waar u verbleven bent. De goedkoop auto huren Curacao is teneinde en u gaat weer terug naar Nederland. Wij hopen dat u een prettige tijd heeft gehad in Curacao. Wij hopen dat u een fijne retour reis heeft en wij zien u graag terug om een goedkoop auto huren in Curacao.

Heeft u genoeg informatie gevonden op onze site? Bekijk dan nu ons aanbod

Ons aanbod is ruim en te vinden via deze link. Geniet van de voorpret van de goedkoop auto huren Curacao.